Obavijest članovima i prijateljima Kluba

Održana sjednica Upravnog odbora
22 veljače, 2021
Odgađa se 25. međunarodni susret – Oldtimer Auto Rally
7 svibnja, 2021

Obavijest članovima i prijateljima Kluba

Poštovani članovi i prijatelji Oldtimer kluba Rijeka,

zahvaljujemo na pozivima i porukama kojima podržavate namjere za poboljšanje aktivnosti i ugleda našeg kluba. Također zahvaljujemo i na primjedbama i kritikama koje su, uvjereni smo, u cilju poboljšanja načina i kvalitete rada koju članovi očekuju.

U svezi s postavljenim pitanjima još jednom ističemo da, osim kandidata kojeg predlaže Upravni odbor, prijedlog drugog kandidata može dati i natpolovična većina članova Kluba. Svaki interes i prijedlog je u tom smislu dobrodošao, kako bi članovi imali mogućnost izbora. Sadašnji članovi Upravnog odbora će u daljnjem radu podržati bilo kojeg kandidata kojeg izaberu članovi kluba.

U pojedinačnim kontaktima postavljena su i druga pitanja, odnosno istaknuti prijedlozi da se prije održavanja sjednice Skupštine članovi i oni koji to žele postati upoznaju sa stanjem u klubu, te planiranim aktivnostima.

Zbog toga je na sastanku Upravnog odbora održanom 5. ožujka 2021. godine zaključeno da se, u cilju što bolje pripreme sjednice skupštine, pozovu članovi i prijatelji kluba na zajednički sastanak na kojem ćemo razmijeniti mišljenja o daljnjem radu kluba. Već je bio dogovoren termin i mjesto održavanja sastanka, ali smo na današnjoj telefonskoj sjednici Upravnog odbora istog do daljnjega odgodili. Naime, osim nepovoljnog razvoja epidemiološke situacije u Primorsko-goranskoj županiji, došlo je do kontakta nekih članova Upravnog odbora s COVID pozitivnim osobama, zbog čega ne bi mogli nazočiti planiranom sastanku.

Slijedom navedenog, ovisno o razvoju epidemiološke situacije, naknadno će se organizirati zajednički sastanak članova i prijatelja kluba, kao i izvanredna sjednica Skupštine.

Iako nismo vezani datumom za vikend prije ili poslije Praznika rada – 1. svibnja, kada se tradicionalno održava Riječki oldtimer auto rally, pratit ćemo epidemiološku situaciju i pripremati se za održavanje 25. rally-a u tom razdoblju.

U očekivanju što skorijeg prestanka okolnosti koje onemogućavaju naš zajednički susret, srdačno Vas pozdravljamo !

 

Zamjenik predsjednika Upravnog odbora:
Marino Radan, v.r.

Tajnica:
Denis Sablić, v.r.

 

Obavijest članovima i prijateljima Kluba, Rijeka 10.03.2021. (PDF)